Ondernemen en verbinden met passie

Agenda

1 november tot 30 november
 • Ga mee naar het Silicon Wadi van het Midden-Oosten.

  Meer informatie

 • De Commerciële Revolutie is al aan de gang.
   De digitalisering heeft het koopgedrag van de moderne koper volledig veranderd. Dit heeft enorme invloed op marketing, commercie, operatie en management. De oude koning klant die alleen krijgt waarom hij vraagt is verleden tijd. Je moet samen met hem dromen gaan realiseren. Veel organisaties denken dit op te lossen door een paar lokale aanpassingen zoals een training Linkedin, Storytelling, Challenger Sales, Navigator aan te schaffen of een klantreis in kaart brengen te doen.
   Echter om te blijven bestaan in deze nieuwe werkelijkheid, is er een transitie naar een nieuwe commerciële blauwdruk in cultuur en structuur nodig. Deze verbindt alle afdelingen met elkaar als 1 team en zorgt voor exponentiele groei. Hoe deze blauwdruk er uitziet hoor je in deze sessie. over De Commerciële Revolutie.  
   

  Meer informatie

 • Meer informatie volgt snel!

  Meer informatie

 • Merlin Melles, Mark de Witte en Ivan Menting nodigen je van harte uit voor het fCN Board & Ambassadors event bij De Kuyper in Schiedam! Maak kennis met de wereld van Koninklijke De Kuyper! Leer meer over dit prachtige familiebedrijf tijdens de rondleiding en presentatie in de distilleerderij in Schiedam om vervolgens zelf een cocktailworkshop te volgen. Uiteraard wordt deze middag afgesloten met een borrel om iedereen de gelegenheid te bieden te netwerken.

  Meer informatie

 • Merlin Melles, Bert de Boer, Arjen Paardekooper, Michiel Slegt, Erik-Jan Ginjaar en Christian Griffioen nodigen jou met veel plezier uit voor de grote Pearl Winecircle Najaarsproeverij.

   

  Meer informatie

 • PROGRAMMA
  7– daags arrangement Fly & Sleep
  Wil je door ons alleen je vlucht, hotel en voor de loper een startbewijs laten regelen, kies dan voor ons “Fly & Sleep” arrangement.
  De heenreis: donderdag 2 november 2017
  Je vertrekt met een door ons geboekte vlucht naar New York. Na aankomst op de luchthaven van New York zorg je zelf voor vervoer naar de stad. Hier aangekomen ontvang je direct een kamersleutel en kan je avontuur in New York echt beginnen.
  Op donderdag [..]

  Meer informatie

 • 24 - 11
  27 - 11

  In 2009 verscheen de Abu Dhabi Grand Prix voor de eerste keer op de kalender en zette meteen de toon voor een nieuwe standaard in Formule 1. De combinatie van de enorme rijkdom, ambitie en traditie hebben geleid tot een ware oase in de woestijn. Niet alleen een futuristische race track waarop de race gestart wordt bij daglicht en eindigt in het donker maar ook uitstekende hotels op Yas Island, prachtige architectuur, gastvrijheid, een jachthaven, een concert arena en het Ferr [..]

  Meer informatie

 • Voorstelling
  Acht grote Nederlandse theaters bundelen komend theaterseizoen hun kracht als Stichting Theateralliantie en brengen vanaf oktober 2017 gezamenlijk de musicalklassieker: Fiddler on the Roof (Anatevka).
  Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt u op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof is de musicalklassieker die in de wereld van nu opnieuw actueel is. Een voorstelling die zowel entertaint in grootsheid, als ontro [..]

  Meer informatie

Evenementen

 • fCN
 • Leden
 • PCS