‘Uw wensen, dromen en doelen verwezenlijken,
Carbon Pearlcard maakt het mogelijk’

Carbon Pearlcard

Speciaal voor fCN-leden is er de Carbon Pearlcard, die tevens hun lidmaatschapskaart is. Naast alle services van de normale Pearlcard kunnen zij exclusief gebruik maken van de Personal Connecting Service. Op verzoek verbinden wij hen op elk gewenst moment met een ander fCN-lid. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een events, maar ook door middel van een schriftelijke introductie, bij een kopje koffie of gedurende een lunchafspraak. Wij kennen al onze leden persoonlijk en helpen hen graag bij het maken van passende connecties om samen tot goede zaken te komen.

Lid worden van fCN

Lifestyle

Wilt u alles uit het leven halen en verrast worden met de meest bijzondere en exclusieve locaties? Inspirerende evenementen, bijzonder smaakmakende restaurants en vip tickets voor exclusieve toegang tot theaters en optredens. Dit kan allemaal met de Pearlcard Lifestyle Service. Dankzij ons unieke netwerk kunt u met vrijwel al uw wensen bij ons terecht. Onze service is grenzeloos: van exclusieve toegang bij internationale golfclubs en privé rondleidingen op beurzen tot speciale zitplaatsen bij de Formule 1.

"Met de Lifestyle Service van Pearlcard heeft u exclusief toegang tot ultieme ervaringen."
Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar laat u zich er niet door beperken. Geen vraag is te gek voor Pearlcard Lifestyle Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen. Bel of e-mail ons gerust met uw verzoek!

Travel

Een plek vinden, waar ook ter wereld, waar u een moment van intens geluk of succes zult ervaren? Dat stellen wij ons als ultieme doel voor onze Pearlcard members. Van een complete handelsmissie tot een fantastische vakantie met u gezin. Aan de hand van uw budget, stellen wij een reis samen dat volledig aansluit bij uw verwachtingen. Ook als het enkel gaat om een vliegticket of hotelboeking. Wij helpen u altijd om uw reis tot een onvergetelijke ervaring te maken.

"Uw zakenreis, vakantie, incentive of handelsmissie op maat samengesteld met Pearlcard."
Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar laat u zich er niet door beperken. Geen vraag is te gek voor Pearlcard Travel Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen. Bel of e-mail ons gerust met uw verzoek!

Concierge

Wij weten wat belangrijk is voor u en zijn volledig toegewijd in het vinden van oplossingen. Van originele, persoonlijke relatiegeschenken, tot chauffeursdiensten en zelfs in het vinden van woningen die passen bij u lifestyle. Ons exclusief servicenetwerk biedt altijd een boven verwachting resultaat. U kunt met al uw hospitality-wensen bij ons terecht. Of het nu gaat om een internationale reservering bij een sterrenrestaurant of een glas champagne bij aankomst op het vliegveld.

"Voor al uw hospitality-wensen staat de Pearlcard Conciege Service voor u klaar."
Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar laat u zich er niet door beperken. Geen vraag is te gek voor Pearlcard Concierge Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen. Bel of e-mail ons gerust met uw verzoek!

Health

Wij begrijpen de onschatbare waarde van een gezond en vitaal leven. Met respect voor uw persoonlijke omstandigheden, zorgen wij voor een snelle en passende oplossing voor al uw gezondheidsvragen. Ons exclusieve wereldwijde servicenetwerk van zakelijke relaties en persoonlijke contacten heeft u toegang tot de beste medische specialisten. Van een persoonlijk gezondheids- en vitaliteitsplan tot snelle behandeling voor onverwachte gezondheidsklachten.

"De Pearlcard Health Service biedt de snelste weg naar de beste zorg en verbindt u met eersteklas medisch specialisten."
Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar laat u zich er niet door beperken. Geen vraag is te gek voor Pearlcard Lifestyle Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen. Bel of e-mail ons gerust met uw verzoek!

Trusted Advisors

De toegang tot bekwaamde en diepgaande kennis voor een second opinion of klankbord, is van essentieel belang in uw persoonlijke of zakelijke succes en uitdagingen. Ons exclusieve servicenetwerk geeft u toegang tot advocaten, notarissen, accountants, verzekeraars en experts op het gebied van Build & Design staan kosteloos voor u klaar. Ook voor vermogensbeheer, estate planning en troonopvolging regelen wij graag een telefonisch of persoonlijk consult voor u. Onze Trusted Advisors zijn de beste zakelijke dienstverleners.

"Heeft u behoefte aan een second opinion of klankbordoverleg? De Pearlcard Trusted Advisors staan kosteloos voor u klaar."
Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar laat u zich er niet door beperken. Geen vraag is te gek voor Pearlcard Trusted Advisors Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen. Bel of e-mail ons gerust met uw verzoek!

Events

Een prachtig event tot in ieder detail georganiseerd, brengt u veel kansen en mogelijkheden. Voor persoonlijke of zakelijke contacten organiseren wij een energiek en inspirerend event. Van een rally met eigen auto’s of klassieke bolides organiseren tot aan het plannen van een seminar, kennistafel of ander zakelijk evenement. Op de zaak, thuis of op een bijzondere locatie, zoals bijvoorbeeld in musea. Pearlcard stelt voor u een dagprogramma samen, compleet met dagvoorzitter en bijdragen van sprekers, cabaretiers en muzikanten. Uiteraard verzorgen wij ook de catering en de aankleding van uw event tot in de puntjes. Compleet met foto- of videoreportage om die onvergetelijk dag later te kunnen herbeleven.

"De Pearlcard Event Service organiseert al uw evenementen. Volledig op maat en afgestemd op de identiteit van uw bedrijf."
Laat u inspireren door de onderstaande selectie aan services, maar laat u zich er niet door beperken. Geen vraag is te gek voor Pearlcard Event Service. Door ons brede en unieke netwerk kunnen wij u helpen met vrijwel al uw aanvragen. Bel of e-mail ons gerust met uw verzoek!

Pearl Winecircle

Via Pearl Winecircle kunt eenvoudig de mooiste wereldwijnen tegen de scherpste prijzen bestellen. Maar de service gaat veel verder. Zo kunt u gebruik maken van onze wijnkelderservice, geven onze wijnadviseurs u persoonlijk advies en krijgt u toegang tot vooraanstaande internationale wijnhuizen en exclusieve wijnreizen.

Persoonlijk verbinden

Het persoonlijk verbinden van leden is exclusief beschikbaar voor fCN-leden. Op verzoek verbinden wij hen op elk gewenst moment met een ander fCN-lid. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een events, maar ook door middel van een schriftelijke introductie, bij een kopje koffie of gedurende een lunchafspraak. Wij kennen al onze leden persoonlijk en helpen hen graag bij het maken van passende connecties om samen tot goede zaken te komen.

Founders Carbon Network B.V. maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacystatement en stel hier eventueel uw cookie-voorkeuren in.