‘Uw wensen, doelstellingen en dromen vervullen,
Pearlcard maakt het mogelijk’

fCN Services

Speciaal voor fCN-leden is er de Carbon Pearlcard, die tevens hun lidmaatschapskaart is. Naast alle services van de normale Pearlcard kunnen zij exclusief gebruik maken van de Personal Connecting Service. Op verzoek verbinden wij hen op elk gewenst moment met een ander fCN-lid. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een event, maar ook door middel van een schriftelijke introductie, bij een kopje koffie of gedurende een lunchafspraak. Wij kennen al onze leden persoonlijk en helpen hen graag bij het maken van passende connecties om samen tot goede zaken te komen.

Word een fCN lid

Lifestyle

Wilt u alles uit het leven halen en verrast worden met de meest bijzondere en exclusieve locaties, inspirerende evenementen, smaakmakende restaurants of vip-tickets voor exclusieve toegang tot theaters en optredens? Dit is allemaal mogelijk met de Pearlcard Lifestyle Service. Dankzij ons unieke netwerk kunt u met vrijwel al uw wensen bij ons terecht. Ons aanbod is eindeloos: van exclusieve toegang tot internationale golfclubs en privé-rondleidingen op beurzen tot speciale zitplaatsen bij de Formule 1.

Travel

Een plek vinden, waar ook ter wereld, waar intens kan worden genoten of succesvol zaken kunnen worden gedaan? Dat streven we na voor onze Pearlcard members. Van een complete handelsmissie tot een fantastische vakantie met uw gezin. Op basis van uw budget stellen wij een reis samen die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Wij kunnen ook enkel uw vliegticket of hotelboeking verzorgen. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Concierge

Wij weten wat belangrijk is voor u en hebben de kennis in huis om aan uw wensen te voldoen. Van originele, persoonlijke relatiegeschenken, tot chauffeursdiensten en zelfs in het vinden van woningen die passen bij uw levensstijl. Ons exclusief servicenetwerk zorgt altijd voor resultaten die boven uw verwachtingen zullen uitstijgen. U kunt met al uw hospitality-wensen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een reservering bij een maanden van tevoren volgeboekt sterrenrestaurant in het buitenland of een glas champagne bij aankomst op het vliegveld.

Healthcare

Gezond en vitaal leven zijn van onschatbare waarde. Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing voor uw gezondheidsvragen waarbij we rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden. Ons exclusieve, wereldwijde servicenetwerk van zakelijke relaties en persoonlijke contacten geeft u toegang tot de beste medisch specialisten. Van een persoonlijk gezondheids- en vitaliteitsplan tot snelle diagnose en behandeling van onverwachte gezondheidsklachten.

Trusted Advisors & Suppliers

Onze Trusted Advisors zijn de beste zakelijke dienstverleners. Heeft u behoefte aan een second opinion of klankbordoverleg, bijvoorbeeld over cases en overnames? Onze advocaten, notarissen, accountants en verzekeraars staan kosteloos voor u klaar. Ook voor vermogensbeheer, estate planning en troonopvolging kunt u bij ons terecht.

Build & Design

Ook op het gebied van Build & Design helpen wij u graag. Of het nu gaat om verkoop of aankoop van vastgoed, een (deel van het) ontwerp of de realisatie van een bouw- of tuinproject, wij leggen graag de connectie met de juiste experts. Van binnenhuisarchitectuur tot nieuwbouw of herontwikkeling. Ook het vastleggen van uw projecten in fotoreportages behoort tot de mogelijkheden, evenals bemiddeling bij het aan- en verkopen van kunst.

Data & Loyalty

Door middel van de Data & Loyalty Service krijgt u advies hoe u de waarde uit uw klantenbestand kunt verhogen en wordt het 360° klantbeeld gecreëerd, gecorrigeerd en verrijkt met tientallen kenmerken. Met slim datamanagement en geavanceerde analyses bieden wij de mogelijkheid om het rendement met behulp van cross channel en 1-op-1 marketing te verbeteren. Ook profiteert u van de mogelijkheid om middels loyalty campagnes en of promoties uw marketing en sales doelstelling te realiseren voor zowel zakelijke relaties als consumenten of medewerkers.

Digital & Content

In het huidige digitale landschap is social mediabeheer een belangrijk aspect. Bent u op zoek naar hulp bij het creëren van unieke content voor uw sociale en digitale media? Van sport tot mode, muziek, technologie en lifestyle; de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten helpen u er graag bij en adviseren u over de communicatie en verspreiding van content en het optimaliseren van uw persoonlijke pagina op bijvoorbeeld LinkedIn. Zo bent u zeker van een optimale positionering.

Events

Een prachtig event tot in ieder detail georganiseerd, brengt u veel kansen en mogelijkheden. Voor persoonlijke of zakelijke contacten organiseren wij  inspirerende events, jubileum en personeelsfeesten, vergaderingen, privé feesten, productpresentaties en nog veel meer. Van het organiseren van een rally met eigen auto’s of klassieke bolides tot het plannen van een seminar, kennistafel of ander zakelijk evenement. Op de zaak, thuis of op een bijzondere locatie, zoals bijvoorbeeld in een museum. Pearlcard stelt voor u een dagprogramma samen, compleet met dagvoorzitter, keynoters, cabaretiers en muzikanten. Uiteraard verzorgen wij ook de catering en de aankleding van uw event tot in de puntjes. Ook foto- of videoreportages kunnen we regelen om die onvergetelijk dag voor altijd vast te leggen en later te kunnen herbeleven.

Security assistance

Ook voor advies op het gebied van nationale en internationale beveiligingsconcepten kunt u bij ons terecht. Verzekering afsluiten die ziet op risico's als bedreiging, afpersing en andere veiligheidsrisico's? Pearlcard helpt u verder.

Special Deals

Wine Circle

To make your wine experience even more enjoyable, the Wine Circle opens the doors of the world’s best chateaux and vineyards, allowing you to explore the rich history and traditions of the winemaker’s craft. With a click of the mouse, you can also order a selection of fine wines to be delivered direct to your home. The Wine Cellar service offers direct access to leading international wine houses and the (premium) Wine List, and our expert sommeliers are on hand to provide personalized advice.

Pearl Winecircle

Via Pearl Winecircle kunt eenvoudig de mooiste wereldwijnen tegen de scherpste prijzen bestellen. Maar de service gaat veel verder. Zo kunt u gebruik maken van onze wijnkelderservice, geven onze wijnadviseurs u persoonlijk advies en krijgt u toegang tot vooraanstaande internationale wijnhuizen en exclusieve wijnreizen.

Persoonlijk verbinden

Het persoonlijk verbinden van leden is exclusief beschikbaar voor fCN-leden. Op verzoek verbinden wij hen op elk gewenst moment met een ander fCN-lid. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een event, maar ook door middel van een schriftelijke introductie, bij een kopje koffie of gedurende een lunchafspraak. Wij kennen al onze leden persoonlijk en helpen hen graag bij het maken van passende connecties om samen tot goede zaken te komen.