Ondernemen en verbinden met passie

Lid worden van Pearl Card

Pearl Card

Is een ongekend exclusieve service die uw leven makkelijker, leuker en (nog) aangenamer maakt. De Pearl Card maakt het onmogelijke mogelijk en is een exclusief samenwerkingsverband tussen Founders Carbon Network en haar Business Partners.

Waarom je onvoorwaardelijk op ons kunt rekenen en waarom wij altijd slagen je wensen te vervullen:

  • 100% vertrouwd en bezit de beste en meest waardevolle contacten.
  • Geen enkel verzoek, hoe groot of klein, is ons te veel.
  • Discreet en professioneel.
  • Maakt het leven eenvoudiger; beschikbaar 365 dagen per jaar van 09.00-21.00 uur.
  • Onvoorwaardelijke accreditatie.
  • Kostenbesparend: zowel in tijd als in geld.

Of u nu op zoek bent naar (vip)tickets voor sportevenementen, een boeking wenst te realiseren in een volgeboekt restaurant, concertkaarten voor topartiesten wenst te verkrijgen of een jacht, jet of helikopter wenst te huren, alles is mogelijk met de Pearl Card.

Een overzicht van de door de Pearl Card te leveren diensten zal nimmer compleet kan zijn, alles is tenslotte mogelijk. Om toch een indruk te geven van het indrukwekkende serviceniveau, kunt u via de categorieën die op alfabetische volgorde staan aan de linkerzijde van de Pearl Card Service een greep uit de mogelijkheden zien.

Als lid van de Pearlcard kunt u eerder genieten van extra’s. Ontdek uw voordelen:

– Lid van The Butcher Amsterdam
– Lid van Club Abe
– 24/7 Butler Service
– Geniet je van kortingen aangeboden door onze Preferred Partners

Lid worden van de Pearlcard?

Als fCN-lid kunt u altijd gebruik maken van de Pearl Card Service, daar dit een onderdeel is van het lidmaatschap van fCN. fCN-leden betalen € 1995,- voor het lidmaatschap van fCN, inclusief de Pearl Card Service.

Ook als u geen lid wilt zijn van fCN kunt u zich aanmelden voor de Pearl Card. Ook u kunt dan genieten van de vele voordelen, kortingen en tijdsbesparing die geboden wordt via onze butler service. Het lidmaatschap van de Pearl Card, als u geen fCN-lid bent, bedraagt € 359,- per jaar.

Preferred Partners van de Pearlcard

Indien u ook in de Pearl Card wilt worden opgenomen en adverteren kan dit voor een tarief van €1250,- per jaar of €350,- per kwartaal. Plaats elke maand een nieuwe prachtige aanbieding, zichtbaar voor alle fCN-leden en tevens alle leden van de aangesloten Preferred Partners.

Aanvraagformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.