Ondernemen en verbinden met passie

Secretariaat – fCO

 

logo fco tekst op wit NIEUW-1

Wij zijn uw betrouwbare regisseur op alle Family Office gebied

Founders Carbon Office is een Family Office, bestaande uit Preferred Partners. Voor uw administratie, verzekeringen, juridische vraagstukken en –handelingen, maar ook voor gerelateerde PR- en vermogensbeheertaken kunt u bij fCO terecht. fCO is uw regisseur op alle Family Office gebied, welke samenwerkt met betrouwbare partners; de partners van fCO kennen elkaar persoonlijk én werken nauw met elkaar samen aan een specifiek op uw situatie toegesneden ondersteuning.

Virtual reality
fCO is een combinatie van zowel virtuele als reële dienstverlening; op de internetomgeving ‘virtuele huis aan het Vondelpark’ kan men ‘door de kamers lopen’ en kennis nemen van de mogelijkheden en aangesloten relaties, maar eveneens ‘life’ binnenstappen op Koningslaan 52 te Amsterdam voor persoonlijk advies van de Preferred Partners van fCO.

U kunt kiezen voor zowel ‘year-round’ service dan wel voor incidentele dienstverlening per project en zowel zakelijk als privé. Laat ons weten waar uw wensen liggen en wij maken graag vrijblijvend voor u een afspraak met een of meerdere Preferred Partners, afhankelijk van uw specifieke vraag.

Laat ons weten in welke onderdelen van fCO u geïnteresseerd bent door een bericht te sturen en wij maken graag vrijblijvend een afspraak voor u.

Wilt u het gehele jaar door gebruik kunnen maken van de diensten van fCO om bijvoorbeeld een second opinion op te vragen? Dat kan voor € 299 per jaar, waarbij alles onder één dak voor u wordt geregeld. Onze partners bieden u het eerste gesprek aan.

Website: www.founderscarbonoffice.com
E-mail: secretariaat@fco-nl.com