Ondernemen en verbinden met passie

Pearl Card

Grand Prix Abu Dhabi
24 november - 27 november

In 2009 verscheen de Abu Dhabi Grand Prix voor de eerste keer op de kalender en zette meteen de toon voor een nieuwe standaard in Formule 1. De combinatie van de enorme rijkdom, ambitie en traditie hebben geleid tot een ware oase in de woestijn. Niet alleen een futuristische race track waarop de race gestart wordt bij daglicht en eindigt in het donker maar ook uitstekende hotels op Yas Island, prachtige architectuur, gastvrijheid, een jachthaven, een concert arena en het Ferrari World themapark compleet met de snelste achtbaan ter wereld. In minder dan 10 jaar is de Abu Dhabi Grand Prix het evenement geworden om een keer bij te wonen. Tevens is het de afsluiter van het seizoen, dus met een beetje geluk wordt hier beslist wie de wereldkampioen wordt. Met Dubai en de woestijn om de hoek heeft dit raceweekend alle mogelijkheden om uw gasten een weekend lang te entertainen.

HEENREIS
Op vrijdag 24 november vliegt u in de middag per comfortabele A380 rechtstreeks van Schiphol naar Dubai. Bij aankomst in Dubai staat uw FCN host(ess) op u te wachten, die u het gehele weekend assisteert. Deze privé host zal uw single point of contact zijn tijdens het weekend en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Hij/zij is dus niet alleen uw aanspreekpunt, maar regelt ook de restaurants, nachtclubs en eventuele excursies. Uw eigen conciërge ter plaatse. Net na middernacht verwachten we te arriveren in uw hotel, het 5***** Madinat Al Jumeirah. Pal aan het strand, met uitzicht op de Burj Al Arab. Nog net op tijd voor het sluiten van de bar bestellen we de eerste welkomstborrels…

MADINAT AL JUMEIRAH
Geïnspireerd door een oude Arabische citadel is dit 5***** resort een eerbetoon aan het Arabische erfgoed van Dubai. U kunt deze “Arabische stad” op traditionele houten Abras (watertaxi’s) doorkruisen, waardoor u via serene waterwegen de architectuur van de windtorens en forten kunt verkennen. Meer dan 5 km aan waterwegen verbinden de verschillende delen van het resort. De waterweg is een constante stroom van zeewater die van de ene kant van het resort naar de andere wordt gepompt, terug de zee in. De waterwegen zijn ook de thuisbasis van een beschermde schildpad habitat, is bedoeld om gewonde schildpadden te Laten herstellen. Het Madinat Jumeirah resort ligt aan een ongerept privestrand van ruim 2km breed met een prachtig uitzicht op de Burj al Arab. Dit is de ideale uitvalsbasis voor het ultieme Dubai weekend.

DUBAI & OMGEVING
zaterdag gebruiken we om iets van Dubai en de omgeving te zien. Na het uitgebreide ontbijt wordt u naar de kust gebracht voor de beste binnenkomer, een rondvlucht per watervliegtuig. U vliegt over o.a. de Palm eilanden, rond de Burj Khalifa (nog steeds het hoogste gebouw ter wereld), de Burj Al Arab en downtown Dubai. Na deze eerste indruk zal het buiten al aardig heet worden, dus zetten we koers richting de Mall of Emirates. Hier kunt u op eigen gelegenheid lunchen, shoppen of zelfs skiën(!). Tegen de middag wordt u opgehaald met Toyota Landcruisers en zetten we koers richting de woestijn voor een potje ‘Dune Bashing’. U zit om en om achter het stuur terwijl de lokale held u uitlegt hoe u het beste de duinen aan kunt snijden en afdalen. As slow as possible, as fast a necessary. Midden in de woestijn zetten staat een kamp met voor iedere gast een buggy. Hiermee kunt u collectief helemaal los in het zand. Op de terugweg optioneel nog een sundowner op het duin, waarna we weer richting hotel gaan om het zand af te spoelen. Qua diner biedt Dubai extreem veel keuze. Hip, luxe, protserig of juist traditioneel in de oude binnenstad. We hebben gekozen voor de hotspot van Dubai, Zuma. Een combinatie van bar & restaurant met het juiste publiek. Ter afsluiting kunt u terecht in hotspot Club Cavalli, de nachtclub behorend bij het Fairmont.

RACE DAY
In de ochtend kunt u op het gemak ontbijten en ontspannen bij het zwembad. Rond lunchtijd vertrekken we richting het circuit, waar u kunt kiezen; te gast zijn in de luxe Al Jood suite of het absolute summum… als VIP te gast bij het Formule 1 team van Red Bull. Kiest u voor Al Jood, dan bekijkt u de race vanaf de noordkant van het circuit waar de meest spectaculaire bochten zitten. U beschikt over gereserveerde zitplaatsen buiten op het balkon, maar kunt ook in de airconditioned suite terecht met open bar (NB: alcoholvrij). Kiest u voor het team van Red Bull, dan beleeft u de race als sponsor van het team. Niets is te gek en Red Bull maakt er een waar feest van. Geweldige catering verzorgd door speciaal ingevlogen koks. Open bar met champagne. Een pit walk, u ontmoet de coureurs, bezoekt de paddock en team garage. De aanwezige DJ gooit het tempo langzaam omhoog en als de racevan start is gegaan en het langzaam donker wordt gaan de handjes steeds verder de lucht in. Wint Red Bull, dan ontploft de tent en is het tot in de late uurtjes feest. Na de race is het traditioneel party time. Niet alleen voor u, maar ook voor de teams. Beginnend bij Red Bull, daarna de gratis concerten (in 2016 Rihanna) waarna u dineert in Cipriani. Ter afsluiting brengen we u naar de Amber Lounge waar desgewenst een tafel wordt gereserveerd (inclusief onbeperkt champagne). Ook dit jaar wordt de Amber Lounge georganiseerd in de Yas Links Golf Club, met groot terras en uitzicht op de haven en het Yas hotel. Dit is HET feest van het jaar, waar vrijwel alle coureurs het jaar passend afsluiten.

TERUGREIS
Maandagochtend heeft u voldoende tijd om bij te komen. Uw vlucht vertrekt pas om 15:15, dus rond het middaguur vertrekken we richting de luchthaven. Volgens schema landt u vervolgens weer om 20:00 op Schiphol.

Dit programma kan, gebaseerd op 10 personen, gerealiseerd worden voor € 4.820 per persoon, onder voorbehoud van ticket-/hotelprijzen.

OPTIONEEL
Red Bull Zondag te gast bij het team van Red Bull F1
›› Toegang tot de airconditioned Red Bull private F1 suite
›› Uitstekende catering & open bar
›› Red Bull F1 team merchandise
›› Driver presentations – meet & greet
›› Pit walk
›› Garage bezoek met Paddock Tour Meerprijs per persoon: € 5.820,-

NB: Prijzen zijn gebaseerd op huidige vlucht & hotelprijzen.

Informeer bij onze Pearlcard Managers voor de mogelijkheden!

Impressions

 • AbuDhabi1_FCN_Showcase
 • AbuDhabi2_FCN_Showcase
 • AbuDhabi3_FCN_Showcase
 • Ascari1_FCN_Showcase
 • Ascari2_FCN_Showcase
 • Ascari3_FCN_Showcase
 • Belgie1_FCN_Showcase
 • Belgie2_FCN_Showcase
 • Belgie3_FCN_Showcase
 • DriveF1_FCN_Showcase
 • DriveF12_FCN_Showcase
 • DriveF13_FCN_Showcase
 • Goodwood1_FCN_Showcase
 • Goodwood2_FCN_Showcase
 • GPINCENTIVES_FCN_Showcase
 • IJsland1_FCN_Showcase
 • IJsland2_FCN_Showcase
 • IJsland3_FCN_Showcase
 • Monaco1_FCN_Showcase
 • Monaco2_FCN_Showcase
 • Monaco3_FCN_Showcase
 • Zweden1_FCN_Showcase
 • Zweden2_FCN_Showcase
 • Zweden3_FCN_Showcase