Ondernemen en verbinden met passie

Pearl Card

TCS New York City Marathon 2017
2 november 2017 - 8 november 2017

PROGRAMMA

7– daags arrangement Fly & Sleep
Wil je door ons alleen je vlucht, hotel en voor de loper een startbewijs laten regelen, kies dan voor ons “Fly & Sleep” arrangement.

De heenreis: donderdag 2 november 2017
Je vertrekt met een door ons geboekte vlucht naar New York. Na aankomst op de luchthaven van New York zorg je zelf voor vervoer naar de stad. Hier aangekomen ontvang je direct een kamersleutel en kan je avontuur in New York echt beginnen.

Op donderdag, vrijdag of zaterdag kun je op eigen gelegenheid naar het Jacob K. Javits Convention Center gaan, waar de TCS New York City Marathon Expo plaats vindt. Hier kun je je startbewijs ophalen en vind je een beurs met alles op het gebied van hardloopgebied. Je krijgt het startnummer op vertoon van je registratiekaart en paspoort, dus vergeet deze niet mee te nemen.

Vrijdag 3 november 2017
Marathons International organiseert vroeg in de middag een belangrijke marathon briefing in The Empire Hotel. Je wordt ontvangen met een kopje koffie en krijgt tijdens de presentatie van ons begeleidingsteam de laatste tips en informatie ter voorbereiding op de marathon. Wat wordt het weer en wat kun je het beste aantrekken, hoe kom je bij de start, wat kun je bij de start verwachten, waar zie je de supporters bij het Marathon International Supporterspunt en wat je verder nog allemaal kunt verwachten tijdens de marathon. Uiteraard heb je hier ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze ervaren trainers, fysiotherapeut en dokter. Zij weten namelijk wat het is om een marathon te lopen!

Na de briefing wandelen we gezamenlijk naar het finishgebied in Central Park (op slechts 2 blokken van het hotel). Hier maken de lopers samen met onze trainers een ontspannen loop door het park waarbij het laatste deel van het parcours wordt verkent. Wij laten je alle punten zien, die op zondag van belang zijn.

Ook aan de supporters wordt gedacht. Als de lopers hun verkenningsloop doen, kunnen de supporters deelnemen aan een wandeling door Central Park (vooraf boeken voor deze facultatieve excursie). Zo bezoek je onder begeleiding van een Nederlandse gids enkele bezienswaardigheden in het park.

’s Avonds staat de TCS New York City Marathon Opening Ceremony op het programma. Tijdens de Parade of Nations presenteren lopers uit meer dan 100 landen zich met muziek, vlaggen en klederdracht. Na de optocht is er een spectaculaire vuurwerkshow boven Central Park die je zeker niet mag missen! Transfer naar de start met bus van Marathons International. Marathonbriefing en verkenningsloop in Central Park voor de lopers. Marathons International Supporterspunt langs de route. Maandelijks tips en adviezen van ons begeleidingsteam.

Zaterdag 4 november 2017
Op zaterdagochtend organiseert de marathonorganisatie de Abbott Dash to the Finish Line, een hardloopwedstrijd over de laatste 5 kilometer van het marathonparcours. Hieraan kunnen zowel marathonlopers, als ook familie en vrienden deelnemen. In de loop van het jaar ontvang je nadere informatie over dit evenement en hoe en tegen welke prijs je je hiervoor kunt opgeven.

Zaterdagmiddag organiseert Marathons International twee facultatieve excursies. Zo kun je genieten van al het moois dat New York te bieden heeft, maar spaar je toch je benen. Wat dacht je van een 2,5 uur durende boottocht over de Hudson River? Je ziet de bekende skyline van New York, Ellis Island, het Vrijheidsbeeld en vaar je onder de Brooklyn Bridge door. Ook kun je deelnemen aan onze bustour door Manhattan. Een Nederlandse gids laat zijn favoriete plekjes in New York zien, maar slaat de bekende hotspots zeker niet over. Na boeking ontvangt u meer informatie over de excursies.

Op zaterdagavond organiseert de marathonorganisatie het TCS New York City Marathon Eve Dinner, de pasta party in Central Park. Voor de lopers is het toegangsbewijs bij het loperspakket inbegrepen. Supporters kunnen hiervoor op de Expo een toegangsbewijs kopen.

Zondag 5 november 2017
Vandaag is de grote dag waar je de laatste maanden naartoe hebt geleefd! Als je Fly & Sleep hebt geboekt, wordt je ‘s morgens vroeg door een bus van Marathons International opgehaald en vertrek je naar de start. Rond 09.50 uur gaat het ECHT beginnen… het startschot klinkt voor de 47ste TCS New York City Marathon.

De supporters zijn van harte welkom op het gezellige Marathons International Supporterspunt.

Na afloop van de marathon kun je eenvoudig per metro terugkeren naar het hotel.

De terugreis: dinsdag 7 november 2017
Vandaag vlieg je terug naar Amsterdam of Düsseldorf, waar je de volgende dag aan komt. Je dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te gaan.

REISSOM 7 –DAAGS ARRANGEMENT:

Walker Hotel Greenwich Village:
Verblijf in een tweepersoonskamer: € 2.625 p.p. bij een minimale deelname van 25 personen.
Eenpersoonskamertoeslag: €1163

Vertrek op 2 november, retour op 7 november.

INCLUSIEF:
De Fly & Sleep – arrangementen zijn inclusief:
  Rechtstreekse retourvluchten Amsterdam/New York met KLM in de economyclass.
  Luchthavenbelastingen, security taxes en brandstoftoeslag à €340. (o.v.v. wijzigin- gen)
  5 Hotelovernachtingen o.b.v. logies, inclusief lokale belastingen.
  Gratis WiFi in het hotel.
  1 arrangement voor de personaltrainer, speciaal voor fCN.
  Marathonbriefing en verkenningsloop in Central Park.
  Maandelijks tips en adviezen van ons begeleidingsteam.

LOPERSPAKKET:
  Gegarandeerd startbewijs TCS New York City Marathon 2017.
  Ticket voor Pasta Party (Marathon Eve Dinner).
  Medaille en certificaat bij het uitlopen van de marathon.
  Officieel TCS New York City Marathon 2017 hardloopshirt.
  Transfer met een eigen bus van Marathons International naar de start van de mara- thon.
  Goedgevulde goodybag.
  Toegang tot de Expo.
  Parade of Nations, openingsceremonie en vuurwerkshow.

EXCLUSIEF:
 Reisbegeleiding
 Transfer luchthaven – hotel v.v.
 Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 Alle niet genoemde maaltijden
 Excursies
 Verzekeringen
 Loperspakket
 Administratiekosten à € 35 per boeking
 Bijdrage Calamiteitenfonds à €2,50 (max. 9 personen)

BOEKINGSVOORWAARDEN

Marathons International behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren. Deze reizen vallen onder de ANVR-Reisvoorwaarden. In aanvulling op de ANVR- Reisvoorwaarden zoals deze met ingang van 1 april 2016 luiden, gelden voor onze marathonreizen naar de marathon van New York de volgende voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden:
Binnen 14 dagen na bevestiging dient een aanbetaling van 35% van de totale reissom plus de kosten van eventuele verzekeringen te zijn voldaan. Uiterlijk 15 juli 2017 dient de totale reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering t/m 15 juli 2017 bedragen de annuleringskosten 35% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering. Bij annulering vanaf 16 juli 2017 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Wijzigingsvoorwaarden:

Naamswijzigingen:
Naamswijzigingen zijn alleen mogelijk tegen betaling van €125 aan wijzigingskosten. Een naamswijziging is mogelijk tot 25 augustus 2017.

Wijziging in heen- of terugreisdatum:
Wijziging in heen- of terugreisdatum na bevestiging is mogelijk, maar op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. De wijzigingskosten bedragen €150 p.p. exclusief eventueel verschil in tarief. Na 1 augustus 2017 zijn wijzigingen in reisdatum niet meer mogelijk.

Afwijkende arrangementen:
Wilt u afwijken van de door ons aangeboden arrangementen dan is dit op aanvraag onder de volgende voorwaarden beperkt mogelijk: Afwijkende routes zijn niet toegestaan. Je kunt uitsluitend de datum van de heen- of terugreis wijzigen, je dient dus één traject met de groep mee te vliegen. Bij een afwijkende reisdatum is de transfer tussen luchthaven en hotel voor eigen rekening. De kosten van een afwijkende reisdatum bedragen €75 p.p. plus een eventuele toeslag voor extra hotelnachten en de eventuele meerkosten van de afwijkende vlucht. Afwijkende reisdata zijn te allen tijde op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie. Wanneer je een afwijkend arrangement boekt, gelden er andere betalings-, annulerings – en wijzigingsvoorwaarden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Reisdocumenten
U dient er zelf voor te zorgen bij vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van alle benodigde documenten. Daartoe zult u tijdig dienen na te gaan of de eerder verkregen informatie nog correct is. Deelnemers die de Nederlandse nationaliteit niet bezitten, dienen bij hun ambassade of consulaat na te gaan welke reisdocumenten voor hen benodigd zijn. Uw paspoort dient tot na terugkomst in Nederland geldig te zijn. Voor deelnemers met een Nederlandse nationaliteit is geen visum nodig voor de Verenigde Staten. Wel heeft u een ESTA goedkeuring nodig. U dient deze toestemming zelf uiterlijk 72 uur voor vertrek vanuit Nederland aan te vragen via de internetpagina https://esta.cbp.dhs.gov/ Zonder ESTA goedkeuring is het niet mogelijk naar de Verenigde Staten te reizen.

Gezondheidsvoorschriften
Voor onze bestemmingen gelden mogelijk adviezen, respectievelijk voorschriften op het gebied van gezondheid. Voor informatie verwijzen wij u naar uw huisarts, GGD, het Ministerie van Volksgezondheid of www.lcr.nl.

Luchthavenbelasting
Alle in de brochure vermelde prijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidstoeslagen en lokale belastingen. Marathons International behoudt zich het recht voor eventuele tussentijdse verhogingen van deze kosten netto, dus zonder opslag, door te berekenen. Dit gebeurt alleen indien deze kosten bij het vaststellen van de reissom nog niet bekend waren. De reissom kan bijvoorbeeld worden verhoogd door verdere stijging van de brandstofkosten.

Ondertekenen
Wij vragen u om het ondertekende online aanmeldingsformulier naar ons te zenden, tezamen met een kopie van het paspoort van alle deelnemers. Zonder deze documenten kan uw inschrijving voor de TCS New York City Marathon helaas niet worden geaccepteerd. Indien uw paspoort verloopt voordat u naar New York op reis gaat, verzoeken wij u toch een kopie van uw huidige paspoort mee te sturen. U dient er zelf zorg voor te dra- gen dat een kopie van uw nieuwe paspoort uiterlijk 1 juni 2017 in ons bezit is.

D.m.v. ondertekening van het boekingsformulier verklaart u de ANVR Reisvoorwaarden en de Marathons International betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben ontvangen. Door ondertekening van dit formulier verklaart u voor uzelf en voor uw medereisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden en een definitieve boeking te maken.

Informeer bij onze Pearlcard managers voor meer informatie.