Bekijk voordat u zich aanmeldt onderstaande criteria voor toetreding. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op door te bellen naar 088-5115511 of stuur een e-mail naar secretariaat@fcn-nl.com.

 

Het is ongekend wat u zakelijk kunt bereiken als lid van Founders Carbon Network (fCN). Dat komt door onze filosofie: als high-end businessclub voor founders, DGA’s en CEO’s stelt fCN alles in werking om mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Door persoonlijke verbindingen ontstaan nieuwe samenwerkingen, nieuwe kansen, nieuwe markten. Groei, niet alleen zakelijk, ook persoonlijk! fCN staat voor passie. Voor gunnen. Voor geven. Ons netwerk heeft 500 leden, stuk voor stuk ‘parels van ondernemers’. Beslissers die bereid zijn om ook hun eigen netwerk te delen met andere leden. Dat maakt fCN een imposante business family, die qua kwaliteit, identiteit en naam zijn gelijke niet kent.

Diversiteit

Het unieke van fCN is dat de leden werkelijk alle branches vertegenwoordigen. fCN is een platform waar ondernemers elkaar treffen, samen initiatieven ontplooien en zo verbindingen aangaan. Ondernemers die durven te delen en elkaar iets gunnen. En dát genereert enorm veel nieuwe business. fCN functioneert daardoor als een eco-systeem waar permanent kruisbestuiving plaatsvindt. Dit gebeurt onder andere door netwerk events, handelsmissies en seminars te organiseren en faciliteren.

Criteria Kandidaat-lid

  • U bent founder, DGA, CEO, Algemeen Directeur, Managing Director of General Manager.
  • U onderschrijft de kernwaarden en principes van transparantie en (kennis)delen.
  • U staat in de basis open voor contact met andere leden en omarmt connectieverzoeken die vanuit een ander lid of fCN als organisatie worden gedaan.
  • U staat ervoor open om ook uw eigen netwerk open te stellen, zoals ook verwacht wordt van andere leden. 

Voorwaarden voor toetreding

  • Het lidmaatschap is voor Founders, DGA, CEO, Algemeen Directeur, Managing Director, General Manager van middelgrote tot grote organisaties.
  • Als Founders, DGA, CEO, Algemeen Directeur, Managing Director, General Manager vertegenwoordigt u het lidmaatschap.
  • Het betreft een persoonsgebonden lidmaatschap dat niet door meerdere personen kan worden vertegenwoordigd.
  • Elke branche kan door 2 a 3 bedrijven en daarmee leden worden vertegenwoordigd.
  • Instromen kan op willekeurig moment in het jaar.

Belangrijk:
Het staat fCN vrij om in enkele gevallen een uitzondering te maken op bovenstaande criteria. In sommige gevallen zal fCN een beroep doen op haar ballotagecommissie om een kandidaat-lid te verifiëren.