Over Founders Carbon Network

Als high-end businessclub voor ondernemers, founders en CEO’s stelt fCN alles in werking om mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Door persoonlijke verbindingen ontstaan nieuwe samenwerkingen, nieuwe kansen, nieuwe markten. Groei, niet alleen zakelijk, ook persoonlijk!

fCN staat voor passie. Voor gunnen. Voor geven. Het netwerk bestaat uit 500 leden, stuk voor stuk ‘parels van ondernemers’. Beslissers die bereid zijn om hun eigen netwerk te delen met andere leden. Dat maakt fCN een imposante business family, die in kwaliteit en identiteit haar gelijke niet kent. Het unieke van fCN is dat de leden alle branches vertegenwoordigen. Ondernemers die durven te delen en elkaar iets gunnen. En dát genereert veel nieuwe business. fCN functioneert daardoor als een ecosysteem waar permanent kruisbestuiving plaatsvindt. Dit gebeurt onder andere tijdens onze netwerkevenementen, kennistafels en seminars en door leden persoonlijk met elkaar te verbinden.

fCN biedt nog veel meer voordelen. Zo profiteren leden bijvoorbeeld van het internationale netwerk van fCN Global, dat zich inmiddels uit strekt over Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Daarmee creëert fCN tal van mogelijkheden om internationaal te ondernemen. Dit wordt versterkt door de handels missies die fCN regelmatig organiseert en de samenwerking met onder andere het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wat Founders Carbon Network uniek maakt

 1. Het is een on- en offline community.
 2. Op basis van kwaliteit, identiteit, naam en faam is er geen gelijke.
 3. De diversiteit in de samenstelling.
 4. De cultuur en de normen en waarden in de omgang binnen het netwerk.
 5. De ongekend hoge gunfactor.
 6. Persoonlijke begeleiding bij het leggen van nieuwe contacten.

Lid worden

Indien u geinteresseerd bent om lid te worden, dan is de procedure als volgt:

 1. Vul hier het formulier in
 2. Uw aanvraag wordt beoordeeld. 
 3. Er wordt contact met u opgenomen voor het inplannen van een kennismaking. 
 4. U maakt kennis met Founders Carbon Network 
 5. U wordt welkom geheten per e-mail

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in Founders Carbon Network en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 088-5115511 of stuur een e-mail naar secretariaat@fcn-nl.com. 

> Lidmaatschapscriteria
> Algemene Voorwaarden